Պատրաստեք տապակած բանջարեղենով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
Տապակած բանջարեղենով ապուր Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Տապակած բանջարեղենով ապուր Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Պասի ուտեստներ սեղաններին:
Կարտոֆիլն ու գազարը լվանալ, մաքրել, խորանարդիկներով կտրատել: Պղպեղը կիսել, սերմերը հեռացնել, երկարավուն կտրատել: Լոլիկը 8 մասի բաժանել: Լցնել բանջարեղենը բացի սոխից, խառնել, աղ, պղպեղ անել, դափնու տերև ավելացնել: Մի քիչ ջուր լցնել, կես ժամ շոգեխաշել: Առանձին թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, սոխը տապակել: Արգանակը տապակել, ավելացնել սոխեռածը: Ափսեի մեջ դնել տապակած բանջարեղենը, վրան լցնել արգանակը: Վրան կանաչի ցանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info