Պատրաստեք սնկով րիզոտտո հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՆԿՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ Իտալական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՍՆԿՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ Իտալական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սոխը մանրացնել, բուսայուղով տապակել: Ավելացնել բրինձը, մեկ րոպե տապակել: Քիչ-քիչ ավելացնել նաև գինին, երբ ներծծվի բրնձի մեջ, լցնել մի փոքր արգանակ, հետո կրկին ավելացնել, մինչև լիովին եփվի: Կանաչին ու սունկը մանրացնել: Սունկը բուսայուղով տապակել: Երբ բրինձը դեռ կիսաեփ է, ավելացնել սունկը, կանաչին, աղ, պղպեղ: Երբ ուտեստը գրեթե պատրաստ է, լցնել պանիրն ու բուրավետ յուղը, խառնել: Մատուցելիս րիզոտտոյի վրա քերած պանիր շաղ տալ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info