Պատրաստեք սպանախով և սիսեռով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
Սպանախով և սիսեռով ապուր Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սպանախով և սիսեռով ապուր Հայկական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սոխը մանր կտրտել, քիչ բուսայուղով տապակել 5 րոպե, ապա ավելացնել ճզմած և մանրացրած սխտորը, չոր կանաչիները, տապակել 1 րոպե, ավելացնել սպանախի տերևները, խառնել, կրակն իջեցնել, կափարիչ դնել, սպանախը շոգեխաշել 2-3 րոպե, ապա ավելացնել նախապես եփած և ջրքամած սիսեռը, արգանակը: Հենց արգանակը սկսի եռալ՝ լցնել մանր մակարոնը, եփել՝ մինչև այն պատրաստ լինի, համեմել աղ ու սև պղպեղով: Ապուրը լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան պանիր քերել և մատուցել: