Պատրաստեք սնկով և պանրով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
Սնկով և պանրով ապուր շատ համեղ Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սնկով և պանրով ապուր շատ համեղ Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սունկն ու կարտոֆիլը մաքրել և կտրատել: Գազարը խոշոր քերել: Սոխը մաքրել և մանր կտրատել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել կարտոֆիլն ու եփել, մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի: Թավայի մեջ հալեցնել բուսական յուղն ու մի-փոքր տապակել գազարն ու սոխը, ավելացնել սունկն ու բարձր կրակի վրա մի-փոքր կարմրեցնել: Ստացված զանգվածը լցնել արգանակի մեջ և եռացնել: Հալած պանրիկները քերել և ավելացնել եռացող ճաշի մեջ: 10 րոպե անց անջատել: Ավելացնել աղ, պղպեղ, կանաչեղեն ըստ ճաշակի: