Պատրաստեք սիբիրյան բորշչ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍԻԲԻՐՅԱՆ ԲՈՐՇՉ Ռուսական Ապուր է:
ՍԻԲԻՐՅԱՆ ԲՈՐՇՉ Ռուսական Ապուր է:
Լոբին թրջել 8 ժամ սառը ջրի մեջ, լվանալ, տաք ջուր լցնել վրան և եփել առանց աղի: Սոխը կտրատել, կարագի կեսը լցնել կաթսայի մեջ, սոխը տապակել: Ավելացնել երկար-երկար կտրատած գազարը, տապակել 5 րոպե, ավելացնել տոմատի մածուկը: Ճակնդեղը երկարավուն կտրատել, տապակել, ավելացնել մի քիչ արգանակ, շաքարավազ, քացախի 1/3 մասը, շոգեխաշել մինչև բանջարեղենը փափկի: Ողջ բանջարեղենը խառնել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել կաղամբը, կտրատած կարտոֆիլը, եփել 10 րոպե: Ավելացնել ճակնդեղը, խաշած լոբին, սխտորն ու համեմունքները: Եփել ևս 10 րոպե, թողնել 15 րոպե, որ համերը միախառնվեն: Սոխն ու միսը աղալ, ավելացնել ձու, ջուր, աղ, պղպեղ, խառնել: Պատրաստել մսագնդիկներ, եփել աղաջրի մեջ 15 րոպե: Գնդիկները լցնել ափսեի մեջ, լցնել բորշչը, վրան թթվասեր կաթեցնել, կանաչի ցանել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info