Պատրաստեք սառը ապուր սալսա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍԱՌԸ ԱՊՈՒՐ ՍԱԼՍԱ Հայկական Ապուր է:
ՍԱՌԸ ԱՊՈՒՐ ՍԱԼՍԱ Հայկական Ապուր է:
Եգիպտացորենի հատիկներն առանձնացնել: Կաթսայի մեջ բուսայուղ տաքացնել, կտրատած պղպեղները տապակել, ավելացնել սոխը: Մի քանի րոպեից լցնել նաև եգիպտացորենի հատիկները, լոլիկը, չիլին: Խառնել մեկ րոպե, ջուր ավելացել, եռալուց հետո կրակն իջեցնել, եփել 4-5 րոպե: Եփվող ապուրըը լցնել մեծ ամանի մեջ, խառնել լոլիկի հյութին: Ավելացնել աղ, պղպեղ, չիլի պղպեղ: Կափարիչը փակել և դնել սառնարանի մեջ: Կարելի է ավելացնել սառը ջուր կամ սառույց: Լցնել ափսեի մեջ, զարդարել կանաչ սոխով և համեմով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info