Պատրաստեք պարսկական ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԱՐՍԿԱԿԱՆ ԱՊՈՒՐ Արևելյան Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՊԱՐՍԿԱԿԱՆ ԱՊՈՒՐ Արևելյան Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Միսը լավ լվանալ, եփել: Առանաձին եփել նաև լոբիները: Կանաչեղենը լվանալ, մանր կտրտել: Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, տապակել կտրտած սոխը, ավելացնել կանաչեղենը և պարբերաբար խառնելով, լավ տապակել: Այնուհետև ավելացնել սխտորը, տոմատի մածուկը, չամանը, աղը և կարմիր ու սև պղպեղները: Խաշած լոբիները, տապակած կանաչեղենը լցնել մսի արգանակի մեջ, ավելացնել կիտրոնը (կարելի է նաև քամել կիտրոնը) և մանր կրակի վրա եփել մոտ կես ժամ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info