Պատրաստեք պանրով ֆրանսիական ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԱՆՐՈՎ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ԱՊՈՒՐ Ֆրանսիական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՊԱՆՐՈՎ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ԱՊՈՒՐ Ֆրանսիական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Բարակ պատերով կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել, ավելացնել ալյուրը, խառնել: Քիչ-քիչ ավելացնել տաք արգանակը, շարունակել խառնել: Ավելացնել գինին, մանրացրած սխտորը, պղպեղը և մշկընկույզը: Եռացնել, խառնել, ավելացնել քերած պանիրը: Երբ պանիրը հալվի, ապուրը պատրաստ է: Կոտրել երկու ձու, սպիտակուցներն առանձնացնել, դեղնուցը հարել թթվասերի հետ, ավելացնել ապուրի վրա և լավ խառնել: Ավելացնել պանրի կտորները և մանրացրած մաղադանոսը: Մատուցել տաք վիճակում, տապակած հացի կտորների և ճզմած սխտորի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info