Պատրաստեք մսով սոլյանկա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄՍՈՎ ՍՈԼՅԱՆԿԱ Ռուսական Ապուր է:
ՄՍՈՎ ՍՈԼՅԱՆԿԱ Ռուսական Ապուր է:
Միսը եփել, երշիկեղենի հետ կտրատել: Որքան բազմազան լինի մսեղենը, այնքան սոլյանկան համեղ է ստացվում: Կտրատած մսերի վրա սառը ջուր լցնել, եռալուց հետո մեջը գցել դափնու տերևն ու նեխուրը, որոնք հետո հարկավոր է հանել: Սոխը մաքրել, կտրատել, տապակել բուսայուղով: Ավելացնել կեղևը հանած կտրատած լոլիկները, տապակել, լցնել թթվի ջուրը: Այն պիտի սպիտակ գույն ունենա: Եթե տնական թթվի ջուր չկա, կարելի է կանաչ ձիթապտղի ջուրը լցնել: Եթե հարկ կա, աղ անել, պղպեղ ցանել: Սոխեռածը լցնել մսի վրա, ավելացնել հատիկ պղպեղը, մանրացված թթու վարունգը և ձիթապտուղները: Երբ ճաշը նորից եռա, թողնել հինգ րոպե և անջատել: Ավելացնել կտրատած կանաչին, մատուցել թթվասերի հետ, ամեն ափսեի մեջ մի շերտ կիտրոն դնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info