Պատրաստեք մոսկովյան բորշչ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄՈՍԿՈՎՅԱՆ ԲՈՐՇՉ Ռուսական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՄՈՍԿՈՎՅԱՆ ԲՈՐՇՉ Ռուսական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Միսը եփել խոզապուխտի կողիկների հետ:Մաքրած ճակնդեղը երկար-երկար կտրատել: Յուղը տաքացնել, լցնել ճակնդեղը և մի քանի րոպե շոգեխաշել, որ յուղի շերտով ծածկվի: Հետո ավելացնել մի փոքր արգանակ, տոմատի խյուս, շաքարավազ, փակ կափարիչով եփել մինչև ճակնդեղը փափկի: Եթե ճակնդեղի գույնը վառ չէ, ապա եփելուց առաջ քացախի 1/3 -ը լցրեք: Գազարը, մաղադանոսը, սոխը մաքրել: Կտրատել երկարավուն և կարագով տապակել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել կաղամբը, եփել 10-15 րոպե եփել, ավելացնել եփած ճակնդեղը արմտիքի հետ և եփել տասը րոպե մարմանդ կրակով: Համեմունքները և քացախը լցնել, հինգ րոպե եփել: Եփած միսը, ապուխտը, երշիկը ձողիկներով կտրատել, արգանակ լցնել վրան և 10-15 րոպե եփել: Մատուցելիս մսեղենը լցնել ափսեի հատակին, վրան լցնել բորշչը, թթվաասերը և կտրատած կանաչին:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info