MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կանաչ ոլոռով ապուր

Բատոն հացը երկարությամբ կիսել: Սխտորը մանրացնել, աղ անել հավանգի մեջ տրորել: Մաղադանոսը մանր կտրտել, 100գ. կարագ, կարմիր և սև պղպեղներ լցնել, ավելացնել մանրացրած, տրորած սխտորը, միասին լավ տրորել: Կարագի զանգվածը քսել հացի կտրվածքին և 7-8 րոպեով դնել բարձր ջերմության ջեռոցը: Կաթսայի մեջ 20գ. կարագը հալեցնել, մանր կտրտած սոխն ու գազարը թեթևակի տապակելուց հետո շոգեխաշել, ավելացնել արգանակը, սառեցրած կանաչ ոլոռը եփել 10 րոպե: Հացը հանել ջեռոցից, վրան քերած պանիր շաղ տալ և կրկին դնել ջեռոցը, այն պետք է վարդագույնի, որից հետո հանել ջեռոցից թեթևակի սառչի և շերտերի կտրել: Խոզապուղտը շերտատել, կարագով տապակի մեջ կարմրացնել: Ապուրը լավ խառնել, համեմել աղով, պղպեղներով, ավելացնել մնացած քերած պանիրը, խոզապուղտը: Տաքացնել միասին: Ապուրը լցնել ափսեի մեջ, մատուցել հացի շերտերի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կանաչ ոլոռով ապուր

մսի արգանակ մսի արգանակ 500 ml

կանաչ ոլոռ կանաչ ոլոռ 500 gram

խոզապուխտ խոզապուխտ 150 gram

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

բատոն բատոն 1 հատ

կարագ կարագ 120 gram

սոխ սոխ 2 glux

գազար գազար 2 հատ

սխտոր սխտոր 2 pchex

մաղադանոս մաղադանոս

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3480դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 427 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info