Պատրաստեք իտալական ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ԱՊՈՒՐ Իտալական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ԱՊՈՒՐ Իտալական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Միսը տապակել առանց յուղի չոր թավայի մեջ: Գազարը կտրատել օղակ-օղակ, նեխուրը մանրացնել, դդմիկը ձողիկներով կտրել: Լոլիկի կեղևը հանել, կտրատել: Բոլորը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուր, եփել: Աղ, պղպեղ ցանել ըստ ճաշակի: Մատուցել չորահացի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info