Պատրաստեք հավով և պանրով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավով և պանրով ապուր Եվրոպական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հավով և պանրով ապուր Եվրոպական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հավի կրծքամիսը եփել, կտրտել խորանարդիկներով, կարտոֆիլն ու գազարը մաքրել, կարտոֆիլը կտրտել խորանարդիկներով, իսկ գազարը՝ կիսալուսնաձև: Հավի փափկամիսը մի փոքր տապակել ձիթայուղի մեջ, լցնել արգանակի մեջ, ավելացնել դափնու տերևները և հատիկ սև պղպեղը, եփել 7-10 ր.: Այնուհետև ավելացնել բանջարեղենը և 10-15 ր. եփել, ապուրին ավելացնել հալած պանիրը, խառնել, որ լուծվի: Վերջում լցնել աղը և կտրտած կանաչին:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info