Պատրաստեք դդումով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ԴԴՈՒՄՈՎ ԱՊՈՒՐ շատ համեղ Ապուր է:
ԴԴՈՒՄՈՎ ԱՊՈՒՐ շատ համեղ Ապուր է:
Դդումը մաքրել, կտրատել: Լոլիկները, սոխը, սխտորը կտրատել, վրան բուսայուղ լցնել և եփել ջեռոցում: Հանել բանջարեղենը, լոլիկի կեղևը հանել: Դդումը բլենդերով խյուս դարձնել, ավելացնել եփված մյուս մթերքները: Լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել եգիպտացորենը, մեկ լիտրի չափ կամ մի քիչ ավելի ջուր լցնել ու եփել թույլ կրակով: Մատուցելիս թարմ կանաչի շաղ տալ վրան:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info