Պատրաստեք դասական պեստո սոուս հետևյալ բաղադրատոմսով
Դասական պեստո սոուս շատ համեղ Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Դասական պեստո սոուս շատ համեղ Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և հարել մինչև միասեռ դառնալը: Սա ժամանակակից տարբերակով: Իսկ ավելի վաղ Պեստո սոուսը պատրաստվել է մարմարե տարայում: Սկզբից տրորել են սերմերն ու սխտորը՝ մինչև կրեմային վիճակը: Հետո ավելացրել են ռեհանի տերևները, կրկին շարունակել են տրորել մինչև համասեռ դառնալը, վերջում ավելացվել է պարմեզան պանիրը: Հետո սոուսը տեղավորել են ապակե տարայի մեջ, վրան լցրել ձիթայուղ և տեղափոխել սառնարան: Այն կարող է պահվել սառնարանում մինչև 7 օր: