Պատրաստեք չորբա հարավսլավական հետևյալ բաղադրատոմսով
ՉՈՐԲԱ ՀԱՐԱՎՍԼԱՎԱԿԱՆ Հայկական Ապուր է:
ՉՈՐԲԱ ՀԱՐԱՎՍԼԱՎԱԿԱՆ Հայկական Ապուր է:
Կաթսայի մեջ 3 գդալ բուսայուղ լցնել, սոխը կտրատել, տապակել: Ավելացնել ալյուրը, խառնել, որ գնդիկներ չմնան: Աղ, պղպեղ ցանել, կաթսայի կեսը լցնել եռացած ջրով: Արգանակը եռացնել, կտրատած կարտոֆիլ ավելացնել, գազար, կտրատած ապուխտ կամ նրբերշիկ: Երբ կարտոֆիլը եփվի, ավելացնել սառեցրած ոլոռը: Խառնել, հինգ րոպե եփել: Ավելացնել կտրատած կանաչի: Մի քիչ թողնել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info