Պատրաստեք բանջարեղենով եվ հորթի մսով ապուր հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ՀՈՐԹԻ ՄՍՈՎ ԱՊՈՒՐ Արևելյան Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԵՎ ՀՈՐԹԻ ՄՍՈՎ ԱՊՈՒՐ Արևելյան Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Միսը կտրտել և եփել: Տապակի մեջ 1 ճ.գ. ձիթայուղ լցնել, միսը համեմել աղով և պղպեղով և մաս-մաս տապակել (ավելացնել ընթացքում ձիթայուղ` եթե անհրաժեշտ է): Մաքրել տապակը և կրկին ձիթայուղի մեջ տապակել սոխը և նեխուրը 5-8 ր.: Ավելացնել միսը, արգանակը, լոլիկը, ոլոռը, սիսեռը, կարտոֆիլը և գինին, խառնել, թողնել եռա: Այնուհետև իջեցնել կրակը, ծածկել կափարիչը և եփել 30 ր.:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info