Պատրաստեք ապուր «խարչո» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՊՈՒՐ «ԽԱՐՉՈ» Վրացական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԱՊՈՒՐ «ԽԱՐՉՈ» Վրացական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Միսը լվանալ, կտրատել, դնել եփվելու, ընթացքում քափը հեռացնել: Սոխը մանր կտրատել, տապակել արևածաղկի կամ ձիթապտղի յուղով: Լոլիկի կեղևը հեռացնել, տրորել կամ մանր կտրատել: Լցնել սոխեռածի վրա և մի քանի րոպե շոգեխաշել: Ընկույզի միջուկը աղալ: Ավելացնել համեմունքները` չոր համեմը, զաֆրանը, կարմիր պղպեղը: Եթբ միսը գրեթե եփվել է, ավելացնել լոլիկով սոխեռածը, ընկույզը և համեմունքները, բրինձը: Աղ անել: Երբ բրինձը եփվի, լցնել սխտորն ու կանաչին: Մի փոքր թողնել և վերցնել կրակից:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info