Պատրաստեք ապուր «ամառ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՊՈՒՐ «ԱՄԱՌ» Հայկական Ապուր է:
ԱՊՈՒՐ «ԱՄԱՌ» Հայկական Ապուր է:
Դդումի կեղևը, սերմերը հեռացնել, խորանարդիկներևով կտրատել: Լոլիկները ևս կտրատել: Պղպեղի սերմերը հեռացնել, կտրատել նույն ձևով: Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել: 1,5 լ ջուր եռացնել, լցնել կարտոֆիլը, դդումը, կրակն իջեցնել և եփել 5–7 րոպե: Ավելացնել պղպեղը, գազարը երկար շերրտատել, բուսայուղով մի քիչ տապակել, ավելացնել սոխը, ևս մի քանի րոպե տապակել: Լոլիկը լցնել սոխեռածի վրա, շոգեխաշել: Թավայի պարունակությունը լցնել կաթսայի մեջ, աղ, պղպեղ ցանել, եփել: Ապուրը լցնել ափսեի մեջ, վրան մի քիչ կաթ լցնել, մատուցել: Դդումի փոխարեն կարելի է ապուրը դդմիկով եփել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info