MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Իմ Խոհանոցը

Նախ սեղանն ընտրելիս պետք է հաշվի առնել նրա լայնությունը: Նեղ սեղանը ձևավորման համար փոքր մակերես է ունենում: Օվալ և կլոր սեղանների շուրջ ավել շատ մարդ է տեղավորվում, բացի այդ շփումը հեշտանում է: Սպասքի քանակը և դիրքը կախված է նրանից, մատուցվելու է նախաճաշ, ճաշ, ընթրիք, սեղանը առօրյա է թե տոնական: Ներկայացված է ամենաբարդ սպասքավորման տարբերակներից մեկը.1. Կարագի դանակ 2. Ափսե կարագի և հացի համար 3. Գդալ առաջին ուտեստի համար 4. Ծովամթերքի կամ սառը ուտեստների պատառաքաղ 5. Ծովամթերքի դանակ 6.Մսի և աղցանների դանակ 7. Սեղանի դանակ 8. Դեկորատիվ ափսե 9. Ապուրի ափսե 10.Քաղցրավենիքի գդալ 11. Քաղցրավենիքի պատառաքաղ 12. Ջրի բաժակ 13. Շամպայնի բաժակ 14. Գինու գավաթ 15. Սպիտակ գինու գավաթ



Автор и администратор сайта 1001recepti.info