Իմ Խոհանոցը
ԲՈՂԿԻՑ ԵՐԻՑՈՒԿՆԵՐ

բողկ, գազար, կանաչի: Բողկը մաքրել, բարակ օղակներ կտրել: Շշի մետաղական խցանով կենտրոնի մասում շրջանակ նշել,
չկտրել:
Մկրատով թերթիկներ կտրել եզրից մինչև նշած կենտրոնական շրջանակ:
Մկրատով թերթիկների ծայրերի անկյունները կտրել: Կենտրոնում դնել գազարից օղակ: Աղցանը կամ ուտեստը, որի վրա պետք է դրվի երիցուկը, առատ ծածկել կանաչիով: Կանաչու վրա դնել երիցուկները: Երկու կամ երեք երիցուկը գեղեցիկ են դիտվում:
Liana Bagaryan

Автор и администратор сайта 1001recepti.info