Պատրաստեք շոկոլադով պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՇՈԿՈԼԱԴՈՎ ՊԻՑՑԱ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՇՈԿՈԼԱԴՈՎ ՊԻՑՑԱ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ջեռոցը տաքացնել 210 ºС: Խմորը բարակ բացել և օղակներ կտրել խմորից: Շարել տապակի վրա: Կակաոն խառնել շաքարավազին, մաղով ցանել խմորի վրա: Ամեն խմորի վրա մի կտոր կարագ դնել: Թխել 10 րոպե: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում: Գետնանուշը մանրացնել: Պիցցան հանել ջեռոցից, շոկոլադ քսել, ցանել մանրած գետնանուշը: Ցանել նաև պղպեղը և մատուցել անմիջապես:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info