Պատրաստեք պիցցայի սոուս հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱՅԻ ՍՈՈՒՍ Իտալական Պիցցա է:
ՊԻՑՑԱՅԻ ՍՈՈՒՍ Իտալական Պիցցա է:
Սխտորի պճեղները դանակով ճզմել և տապակել բուսայուղի մեջ երկու րոպե: Ռեհանի տերևները պոկել, լցնել սխտորի վրա, խառնելով տապակել կես րոպե: Ավելացնել սպիտակ գինին, թողնել մի քիչ գոլորշիանա: Ավելացնել լոլիկները, գդալով տրորել և եփել թույլ կրակի վրա տասը րոպե: Աղ, պղպեղ ցանել և մաղով անցկացնել: Եփել, մինչև թանձրանա: Սոուսը կարելի է մատուցել պիցցայի, մակարոնի, մսի և այլ ուտեստների հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info