MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցայի սոուս

Սխտորի պճեղները դանակով ճզմել և տապակել բուսայուղի մեջ երկու րոպե: Ռեհանի տերևները պոկել, լցնել սխտորի վրա, խառնելով տապակել կես րոպե: Ավելացնել սպիտակ գինին, թողնել մի քիչ գոլորշիանա: Ավելացնել լոլիկները, գդալով տրորել և եփել թույլ կրակի վրա տասը րոպե: Աղ, պղպեղ ցանել և մաղով անցկացնել:  Եփել, մինչև թանձրանա: Սոուսը կարելի է մատուցել պիցցայի, մակարոնի, մսի և այլ ուտեստների հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցայի սոուս

պահածոյացված լոլիկ պահածոյացված լոլիկ 400 gram

ձեթ ձեթ 6 chashi_gdal

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 50 ml

սխտոր սխտոր 7 pchex

ռեհան ռեհան 50 gram

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 760դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 58 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info