Պատրաստեք պիցցա վենետիկյան հետևյալ բաղադրատոմսով
Պիցցա Վենետիկյան շատ համեղ Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պիցցա Վենետիկյան շատ համեղ Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ալյուրը մաղել, ձուն վրան կոտրել, ավելացնել կաթը: Հարել, այնքան ալյուր լցնել, որ կպչուն խմոր դառա:
Խմորը գունդ անել, դնել թաց սրբիչի վրա, թողնել մի որոշ ժամանակով: Հետո բացել տապակի չափով: Ավելորդ մասերը կտրել: Խմորի վրա շարել լոլիկի և երշիկի բարակ շերտերը: Վրան պղպեղ և քերած պանիր ցանել: Դնել 220°С ջեռոցը 20 րոպե: Թեթևակի սառեցնել և մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info