Պատրաստեք պիցցա թավայի վրա հետևյալ բաղադրատոմսով
Պիցցա թավայի վրա շատ համեղ Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պիցցա թավայի վրա շատ համեղ Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պատրաստում ենք թթվասերի նման թույլ խմոր, լցնում կարագով պատված թավայի մեջ և վերևից դնում ցանկացած միջուկ (տոմատ, երշիկ, թթու վարունգ, զեյթուն, լոլիկ և այլն): Քսում ենք մայոնեզ և վերևից ավելացնում քերած պանրի հաստ շերտ: Թավան մի քանի րոպեով դնում ենք միջին կրակի վրա, միանգամից փակում կափարիչը, հենց պանիրը սկսի հալչի` պիցցան պատրաստ է: