Պատրաստեք պիցցա-սրտիկ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ-ՍՐՏԻԿ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՊԻՑՑԱ-ՍՐՏԻԿ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ջեռոցը նախապես միացնել: Պիցցայի լոշիկը և երշիկները սրտաձև կտրել: Լոշիկի վրա քսել տոմատի մածուկը, ապա դնել երշիկներն ու ձիթապտղի հատիկները: Պանիրը քերիչով անցկացնել և լցնել պիցցայի վրա: Դնել ջեռոցը և թողնել մոտավորապես 20 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info