Պատրաստեք պիցցա սպագետտի հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ՍՊԱԳԵՏՏԻ Եվրոպական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՊԻՑՑԱ ՍՊԱԳԵՏՏԻ Եվրոպական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սպագետտին եփել, քամել և լցնել կարագով պատված ջեռոցի տապակի մեջ: Խոզապուխտն տապակել՝ մինչև մգանան և դնել ափսեի մեջ: Սպագետիի վրա լցնել խոզապուխտը, վրան լցնել տոմատը, հետո՝ պանիրը, նախապես 175 աստիճան տաքացված ջեռոցում, եփել մոտ 30 ր.՝ այնքան, մինչև պանիրը հալչի և կարմրի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info