MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիցցա մարգարիտա

Պիցցայի լոշի վրա մանրացված լոլիկ կամ տոմատի մածուկ քսել (մինչև եզրերը 2 սմ թողնելով ազատ), ոչ մեծ քանակով ձիթապտղի ձեթ լցնել, աղ ցանել և ռեհանի մի քանի տերև դնել: Դնել ուժեղ տաքացված ջեռոցը (240-260 աստիճան, մոտավորապես 15-20 րոպե): Վերջում (պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ) պիցցան հանել և հավասար շերտով դնել կտրատված պանիրը, հետո նորից դնել ջեռոցը: Պիցցան պատրաստ կլինի, երբ պանիրը կհասնի կիսահեղուկ վիճակի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիցցա մարգարիտա

պիցցայի լոշ պիցցայի լոշ 1 հատ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 150 gram

ձեթ ձեթ

ռեհան ռեհան

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1030դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 163 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր