Պատրաստեք պիցցա մարգարիտա հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ՄԱՐԳԱՐԻՏԱ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՊԻՑՑԱ ՄԱՐԳԱՐԻՏԱ Հայկական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Պիցցայի լոշի վրա մանրացված լոլիկ կամ տոմատի մածուկ քսել (մինչև եզրերը 2 սմ թողնելով ազատ), ոչ մեծ քանակով ձիթապտղի ձեթ լցնել, աղ ցանել և ռեհանի մի քանի տերև դնել: Դնել ուժեղ տաքացված ջեռոցը (240-260 աստիճան, մոտավորապես 15-20 րոպե): Վերջում (պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ) պիցցան հանել և հավասար շերտով դնել կտրատված պանիրը, հետո նորից դնել ջեռոցը: Պիցցան պատրաստ կլինի, երբ պանիրը կհասնի կիսահեղուկ վիճակի:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info