Պատրաստեք պիցցա իտալական հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ԻՏԱԼԱԿԱՆ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՊԻՑՑԱ ԻՏԱԼԱԿԱՆ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Պիցցայի լոշին ձեթ քսել, մանր կտրատած կամ քերած պանիր ցանել, վրան կեղևը մաքրած և խոշոր բլթակներով կտրատված լոլիկի շերտ դնել: Սարդելկաները կտրատել երկարությամբ և ցանցաձև դասավորել վրան, աղ և պղպեղ ցանել և լցնել մնացած ձեթը: Թխել 30 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info