Պատրաստեք պիցցա ”double cheese” հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ”DOUBLE CHEESE” Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՊԻՑՑԱ ”DOUBLE CHEESE” Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խմորը դնել տապակի վրա, եզրերը ձգել հավասարեցնել տապակի ծայրերին: Վրան ցանել չորացրած սուսամբար: Պանիրը քերել: Հաստ շերտով փռել խմորի վրա: Օղակ-օղակ կտրատել սալյամին, լոլիկը, սոխը: Շարել հերթականությամբ. Սալյամի, սոխ, լոլիկ: Կարևոր է, որ լոլիկը սոխի վրա լինի և ոչ հակառակը: Վրան լցնում ենք կտրատած պղպեղը: Ավելացնում ենք երկրորդ շերտ պանիրը: Թխում ենք տաք ձեռոցում 20-25 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info