Պատրաստեք պիցցա բարմեն հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԻՑՑԱ ԲԱՐՄԵՆ շատ համեղ Պիցցա է:
ՊԻՑՑԱ ԲԱՐՄԵՆ շատ համեղ Պիցցա է:
Ալյուրը մաղել, խառնել աղի և սոդայի հետ։ Ձուն հարել կաթի և բուսական յուղի հետ, աստիճանաբար ավելացնել ալյուրին, խմոր հունցել և 15 րոպե պահել սառնարանում։ Խաշած կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել, կաղամբի տերևներն առանձնացնել և եռացրած ջուր լցնել վրան, որից հետո կտրատել սոխի և մաղադանոսի հետ միասին։ Բոլորը խառնել իրար, ավելացնել աղը և գինին, թողնել մի քիչ մնա։ Խմորը գրտնակել և դնել ջեռոցի տապակի վրա, վրան քսել մայոնեզ։ Լցոնը ջրքամել և հավասարաչափ տարածել, ավելացնել քերած պանիրը՝ մնացածը գինու հետ։ Թխել 20 րոպե, 150° С ջերմաստիճանի տակ։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info