Պատրաստեք կալցոնե. իտալական փակ պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱԼՑՈՆԵ. ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՓԱԿ ՊԻՑՑԱ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԿԱԼՑՈՆԵ. ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՓԱԿ ՊԻՑՑԱ Իտալական Պիցցա է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Խմորիչը խառնել կաթի մեջ, թողնել կես ժամ: Հետո ավելացնել աղը, շաքարավազը, բուսյաուղը, ալյուրը խառնել, խմոր հունցել: Մոցարելա պանիրը օղակ-օղակ կտրատել, ապուխտը և վարունգը մանրացնել: Եթե ռոքֆոր է օգտագործվում, փոքրիկ կտորների վերածել: Այս պանիրը հատուկ համ ունի: Բոլոր բաղադրիչները լցնել բացված խմորի մի կեսի վրա, վրան օրեգանո և հազրեվարդ ցանել, մի քանի ռեհանի տերև դնել: Խմորի կեսը բերել վրան և լուսնաձև փակել: Ստացվում է չեբուրեկի պես խմոր: Տոմատը խառնել երկու գդալ ձիթապտղի յուղի հետ, քսել պիցցայիերեսին, վրան օրեգանո և հազրեվարդ ցանել: Թխել 200 աստիճանի տակ 10 րոպե, մինչև կարմրի: Կարելի է մատուցել թե տաք, թե սառը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info