MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կալցոնե. իտալական փակ պիցցա

Խմորիչը խառնել կաթի մեջ, թողնել կես ժամ: Հետո ավելացնել աղը, շաքարավազը, բուսյաուղը, ալյուրը խառնել, խմոր հունցել: Մոցարելա պանիրը օղակ-օղակ կտրատել, ապուխտը և վարունգը մանրացնել: Եթե ռոքֆոր է օգտագործվում, փոքրիկ կտորների վերածել: Այս պանիրը հատուկ համ ունի: Բոլոր բաղադրիչները լցնել բացված խմորի մի կեսի վրա, վրան օրեգանո և հազրեվարդ ցանել, մի քանի ռեհանի տերև դնել: Խմորի կեսը բերել վրան և լուսնաձև փակել: Ստացվում է չեբուրեկի պես խմոր: Տոմատը խառնել երկու գդալ ձիթապտղի յուղի հետ, քսել պիցցայիերեսին, վրան օրեգանո և հազրեվարդ ցանել: Թխել 200 աստիճանի տակ 10 րոպե, մինչև կարմրի: Կարելի է մատուցել թե տաք, թե սառը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կալցոնե. իտալական փակ պիցցա

կաթ կաթ 1 teyi_bajak

ձեթ ձեթ 3 chashi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 1 chashi_gdal

աղ աղ

խմորիչ խմորիչ 1 chashi_gdal

ալյուր ալյուր 2 teyi_bajak

միջուկ

ապուխտ ապուխտ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ

մարինացված վարունգ մարինացված վարունգ

ռեհան ռեհան

օրեգանո օրեգանո

հազրեվարդ հազրեվարդ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1820դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 151 կկալ

Press Esc to close

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր