Պատրաստեք երշիկով եվ ձվով պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԵՐՇԻԿՈՎ ԵՎ ՁՎՈՎ ՊԻՑՑԱ շատ համեղ Պիցցա է:
ԵՐՇԻԿՈՎ ԵՎ ՁՎՈՎ ՊԻՑՑԱ շատ համեղ Պիցցա է:
Խմորի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկեցված մարգարինը, քերիչով անցկացված կաթնաշոռը և սոդան: Զանգվածը թողնել այդպես 5 րոպե (խմորը մի քիչ պետք է բարձրանա): 5 րոպեից հետո աստիճանաբար լցնել ալյուրը և լավ խառնել: Այնուհետև խմորից փոքրիկ պիցցայի խմորներ պատրաստել:Միջուկի համար մայոնեզը և կետչուպը միասին հարել և քսել պիցցայի խմորին: Ավելացնել կտրատված սոխը, երշիկը, կեղեվազրկված, կտրատված լոլիկը և մանրացված ձուն, այս ամենին աղ ու պղպեղ անել: Վերջում ավելացնել քերիչով անցկացված պանիրն ու մանրացված զեյթունը: Եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info