Պատրաստեք սոուս տերիյակի հետևյալ բաղադրատոմսով
Սոուս տերիյակի Չինական Պահածո է:
Այսօր ճապոնական խոհանոցից մի քանի ուտեստ ենք պատրաստելու, որոնք կարող եք իբրև ընթրիկ մատուցել: Սկսենք ճապոնական կարևոր մի սոուսով, որի անունով ուտեստներ կան:
Սոուս տերիյակի Չինական Պահածո է:
Այսօր ճապոնական խոհանոցից մի քանի ուտեստ ենք պատրաստելու, որոնք կարող եք իբրև ընթրիկ մատուցել: Սկսենք ճապոնական կարևոր մի սոուսով, որի անունով ուտեստներ կան:
Սոտեյնիկի մեջ 0.25 բաժակ ջուր լցնել, ավելացնել օսլան, լավ հարել, որպեսզի գնդեր չմնան, ավելացնել քերած սխտորն ու կոճապղպեղը, սոյայի սոուսը, շաքարավազը, քացախն ու մեղրը, լավ հարել, դնել կրակին, եփել 4-5 րոպե, դատարկել կափարիչով ապակե տարայի մեջ, թողնել սառչի: Այդ ընթացքում այն նաև կթանձրանա: Պահել սառնարանում: