MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել շաքարած սեխ

Սեխը լվանալ, կեղևը հանել, կտրատել: Եփել մինչև փափկելը: Ջրից հանել, քերած կոճապղպեղ ցանել, մինչև մյուս օրը դնել սառը տեղ: Հաջորդ օրը կոճապղպեղը լվանալ սառը ջրով: Օշարակ եփել: 1 կգ սեխի համար 1½ կգ շաքարավազ և 2,5 բաժակ սեխի եփուկից օշարակ պատրաստել: Սեխը այս քաղցրաջրի մեջ եփել: Երկու օր թողնել ջրի մեջ, սեխը հանել ջրից, ավելացնել մնացած շաքարավազը, եփել: Սեխը նորից լցնել քաղցրաջրի մեջ: Մի քանի անգամ եռացնել, հանել, որ սեխը քամվի, չորացնել արևի տակ կամ ջեռոցի մեջ հատուկ ռեժիմով: Օշարակը կարելի է օգտագործել ժելե պատրաստելու համար:



Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք շաքարած սեխ

սեխ սեխ

շաքարավազ շաքարավազ

կոճապղպեղ կոճապղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 38 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր