MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մուրաբա սալորի

Մուրաբայի համար հարկավոր է ընտրել ոչ շատ հասած պտուղներ, որպեսզի ջերմային մշակման ընթացքում նրանք ձևը չկորցնեն: Սալորները լվանալ, կիսել, կորիզները հեռացնել: Շաքարավազն ու կես բաժակ ջուրը եփել, լցնել սալորի վրա, թողնել երկու-երեք ժամ, մինչև հյութ դուրս գա: Դնել կրակին, հասցնել եռման, անջատել և թողնել յոթ-ութ ժամ: Այդ ընթացքում օշարակը կներծծվի մրգի մեջ: Նորից եփել մի քանի րոպե եփել, անջատել: Կրկնել մշակման գործողությունը երկու անգամ: Երրորդ անգամ դնել կրակին և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել:

Click Here Trigger
Press Esc to close


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մուրաբա սալորի

սալոր սալոր 1 կգ

շաքարավազ շաքարավազ 1 կգ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 44 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր

Ashburn