MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մուրաբա սալորի

Մուրաբայի համար հարկավոր է ընտրել ոչ շատ հասած պտուղներ, որպեսզի ջերմային մշակման ընթացքում նրանք ձևը չկորցնեն: Սալորները լվանալ, կիսել, կորիզները հեռացնել: Շաքարավազն ու կես բաժակ ջուրը եփել, լցնել սալորի վրա, թողնել երկու-երեք ժամ, մինչև հյութ դուրս գա: Դնել կրակին, հասցնել եռման, անջատել և թողնել յոթ-ութ ժամ: Այդ ընթացքում օշարակը կներծծվի մրգի մեջ: Նորից եփել մի քանի րոպե եփել, անջատել: Կրկնել մշակման գործողությունը երկու անգամ: Երրորդ անգամ դնել կրակին և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մուրաբա սալորի

սալոր սալոր 1 kg

շաքարավազ շաքարավազ 1 kg

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 44 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info