Պատրաստեք մուրաբա սալորի հետևյալ բաղադրատոմսով
Մուրաբա սալորի շատ համեղ Պահածո է:
Մուրաբա սալորի շատ համեղ Պահածո է:
Մուրաբայի համար հարկավոր է ընտրել ոչ շատ հասած պտուղներ, որպեսզի ջերմային մշակման ընթացքում նրանք ձևը չկորցնեն: Սալորները լվանալ, կիսել, կորիզները հեռացնել: Շաքարավազն ու կես բաժակ ջուրը եփել, լցնել սալորի վրա, թողնել երկու-երեք ժամ, մինչև հյութ դուրս գա: Դնել կրակին, հասցնել եռման, անջատել և թողնել յոթ-ութ ժամ: Այդ ընթացքում օշարակը կներծծվի մրգի մեջ: Նորից եփել մի քանի րոպե եփել, անջատել: Կրկնել մշակման գործողությունը երկու անգամ: Երրորդ անգամ դնել կրակին և եփել, մինչև պատրաստ լինի: Լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info