Պատրաստեք մարինացված պղպեղ հետևյալ բաղադրատոմսով
Մարինացված պղպեղ շատ համեղ Պահածո է:
Մարինացված պղպեղ շատ համեղ Պահածո է:
Կարմիր, կանաչ, դեղին պղպեղները լվանալ, մաքրել: Սխտորը մաքրել, չորս մասի բաժանել ամեն պճեղը: Չիլին մաքրել և կտրատել: Քացախը խառնել 375 մլ ջրին, ավելացնել անիսոնի օղին, աղը, շաքարավազը, չիլին, սխտորը, եռացնել: Մարինադի մեջ գցել պղպեղները, եփել 3 րոպե: Ավելացնել դանու տերևը: Մարինացված բանջարեղենը լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել: Թողնել գոնե մեկ շաբաթ, որպեսզի համերը միախառնվեն: Կարելի է պահել սառնարանում մոտ վեց ամիս:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info