MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մարինացված պղպեղ

Կարմիր, կանաչ, դեղին պղպեղները լվանալ, մաքրել: Սխտորը մաքրել, չորս մասի բաժանել ամեն պճեղը: Չիլին մաքրել և կտրատել: Քացախը խառնել 375 մլ ջրին, ավելացնել անիսոնի օղին, աղը, շաքարավազը, չիլին, սխտորը, եռացնել: Մարինադի մեջ գցել պղպեղները, եփել 3 րոպե: Ավելացնել դանու տերևը: Մարինացված բանջարեղենը լցնել մաքուր բանկաների մեջ, փակել: Թողնել գոնե մեկ շաբաթ, որպեսզի համերը միախառնվեն: Կարելի է պահել սառնարանում մոտ վեց ամիս:



Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մարինացված պղպեղ

պղպեղ պղպեղ 1.5 կգ

սխտոր սխտոր 4 պճեղ

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 2 հատ

քացախ քացախ 375 գրամ

օղի օղի 2 ճաշի գդալ

աղ աղ 2 թեյի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 5 գրամ

դափնու տերև դափնու տերև 4 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 770դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 73 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր

Ashburn