Պատրաստեք կծու պղպեղով ախորժակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԾՈՒ ՊՂՊԵՂՈՎ ԱԽՈՐԺԱԿ շատ համեղ Պահածո է:
ԿԾՈՒ ՊՂՊԵՂՈՎ ԱԽՈՐԺԱԿ շատ համեղ Պահածո է:
Լոլիկը խաշել եռացող ջրի մեջ մի քանի րոպե, որից հետո այն կեղևազատել: Այնուհետև լոլիկները բարակ բարակ կլոր շերտերով կտրատել և դնել կրակին` թողնել եռա: Հետո ավելացնել ծիծակը: Ծիծակի պոչիկները նախապես կտրատել, իսկ ծայրերը մկրատի տեսք տալ: Լավ խառնել, որից հետո ավելացնել շաքարավազ, ձեթ, աղ, խմելի-սունելի, քացախ, մանր կտրատած սխտոր և մաղադանոս: Լցնել բանկաների մեջ, եռացնել 20 րոպե ու փակել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info