MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կծու պահածո

Բացի սմբուկից մնացած բոլոր մթերքները մսաղացով աղալ: Ավելացնել քացախը: Սմբուկները օղակ-օղակ կտրել, աղ անել, դնել մի կողմ: Քամել դառը հյութը: Նախընտրելի են երկար ու բարակ սմբուկները: Սմբուկը տապակել բուսայուղի մեջ երկու կողմից, լցնել աղացած զանգվածի մեջ: Հետո պատառաքաղով սմբուկները պղպեղից հանել, շարել մեկ լիտրանոց բանկաների մեջ, կափարիչը դնել վրան: Երբ բոլոր սմբուկները տապակված և տեղադրված կլինեն բանկաների մեջ, աղացած պղպեղի զանգվածը լցնել սմբուկների վրա: Ստերիլացնել 40 րոպե, փակել, շուռ տալ, թողնել սառչի:

Click Here Trigger
Press Esc to close


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կծու պահածո

սմբուկ սմբուկ 5 կգ

կարմիր պղպեղ կարմիր պղպեղ 1.5 կգ

սխտոր սխտոր 200 գրամ

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 2 հատ

քացախ քացախ 1 թեյի բաժակ

ձեթ ձեթ 0.5 լիտր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2030դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 231 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր

Ashburn