MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաղամբի վաղահաս թթու

Կաղամբը բարակ շերտատել, գազարը խոշոր քերել, խնձորը մանր կտրտել, խառնել, լցնել 3 լիտրանոց ապակե տարայի մեջ, լավ սեղմել: Ջուրը, աղը, շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել կրակին, եռացնել, անջատել, ավելացնել մեղրը, խառնել: Մարինադը լցնել կաղամբի վրա, վրան ծանրություն դնել, տարան տեղավորել թասի մեջ, որպեսզի թթվելիս հեղուկը լցվի մեջը: Պահել սենյակային ջերմաստիճանում, ամեն օր մի քանի անգամ ծանրությունը վերցնել, մինչև հատակը հասնող որևէ ձողով մի քանի տեղ ծակել, որպեսզի գազերը դուրս գան: Թթուն 3-րդ օրը կարելի է ուտել: Պահել սառնարանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաղամբի վաղահաս թթու

կաղամբ կաղամբ 1 glux

գազար գազար 1 հատ

խնձոր խնձոր 1 հատ

ջուր ջուր 800 ml

աղ աղ 1 chashi_gdal

շաքարավազ շաքարավազ 1 chashi_gdal

մեղր մեղր 1 chashi_gdal

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 490դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 25 կկալ

Նշված տվյալներով արդյունք չկա