MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաղամբի վաղահաս թթու

Կաղամբը բարակ շերտատել, գազարը խոշոր քերել, խնձորը մանր կտրտել, խառնել, լցնել 3 լիտրանոց ապակե տարայի մեջ, լավ սեղմել: Ջուրը, աղը, շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել կրակին, եռացնել, անջատել, ավելացնել մեղրը, խառնել: Մարինադը լցնել կաղամբի վրա, վրան ծանրություն դնել, տարան տեղավորել թասի մեջ, որպեսզի թթվելիս հեղուկը լցվի մեջը: Պահել սենյակային ջերմաստիճանում, ամեն օր մի քանի անգամ ծանրությունը վերցնել, մինչև հատակը հասնող որևէ ձողով մի քանի տեղ ծակել, որպեսզի գազերը դուրս գան: Թթուն 3-րդ օրը կարելի է ուտել: Պահել սառնարանում:

Click Here Trigger
Press Esc to close


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաղամբի վաղահաս թթու

կաղամբ կաղամբ 1 գլուխ

գազար գազար 1 հատ

խնձոր խնձոր 1 հատ

ջուր ջուր 800 մլ

աղ աղ 1 ճաշի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

մեղր մեղր 1 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 490դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 25 կկալ

Ամենօրյա խոհարարական հաղորդում: Յուրահատուկ ճաշատեսակներ, էլ ավելի յուրօրինակ մեկնաբանություններով: Յուրաքանչյուր օր, ընտրվում է նոր, յուրօրինակ բաղադրատոմս և պատրաստվում այն: Հաղորդում գուրմանների համար:

Ashburn