MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դեղձի ջեմ

Դեղձի ջեմ կարելի է պատրաստել այն պտուղներից, որոնց կորիզները օգտագործվում են սերմի համար: Այդպիսի դեղձերից պատրաստված ջեմը լավ է դոնդողվում: Դեղձը կիսել և հանել կորիզները: Լցնել ջրի մեջ: 1 լ ջրին ավելացնել 1 թգ.լիմոնի աղ: Դեղձի լվացած և կես մասերի բաժանած դեղձի ամբողջ քանակության կեսը և շաքարի վերցրած բաժնի մեկ քառորդ մասը եփել 15-20 րոպե, ավելացնելով մի քիչ ջուր, մինչև պտուղները փափկեն, այնուհետև լցնել մնացած շաքարն ու դեղձը և նորից մի քիչ եփել, մինչև որ պարունակությունը կսկսի դոնդողվել:

Click Here Trigger
Press Esc to close


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դեղձի ջեմ

դեղձ դեղձ 1 կգ

կիտրոնի աղ կիտրոնի աղ 1 թեյի գդալ

ջուր ջուր 1 լիտր

շաքարավազ շաքարավազ 1 կգ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1000դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 52 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր