MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ծիրանի պահածո

Ընտրել պինդ, անգամ փոքր-ինչ կանաչ ծիրաններ: Կորիզը հանել` ծիրանը թողնելով ամբողջական: Կարեՙլի է նաև կիսել: Ծիրանները լցնել կես լիտրանոց ստերիլ բանկաների մեջ: Շաքարավազի վրա մի քիչ ջուր լցնել և օշարակ պատրաստել: Օշարակի եռալուն պես այն լցնել ծիրանների վրա, կափարիչը փակել և թողնել հովանա: Սառչելուց հետո քաղցրաջուրը թափել, եռացնել, լցնել ծիրանների վրա: Կրկնել չորս անգամ: Վերջին անգամ լցնել և փակել, փաթաթել: Օշարակը կարող է ավելանալ, այն պետք է շատ եփել, որ թանձրանա: Այդ դեպքում շաքարաջուրը իր արտադրած հյութի շնորհիվ ծավալը չի փոխի:

Click Here Trigger
Press Esc to close


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ծիրանի պահածո

ծիրան ծիրան 1 կգ

շաքարավազ շաքարավազ 1 կգ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 32 կկալ

mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր