Պատրաստեք ճակնդեղով թթու հետևյալ բաղադրատոմսով
ՃԱԿՆԴԵՂՈՎ ԹԹՈՒ շատ համեղ Պահածո է:
ՃԱԿՆԴԵՂՈՎ ԹԹՈՒ շատ համեղ Պահածո է:
10 կգ միջին չափսի կարմիր ճակնդեղը մաքրել, լվանալ: Գցել եռման ջրի մեջ, 10 րոպե խաշել, թողնել որ սառչի: Հետո խաշած ճակնդեղը դասավորել կավե ամանի մեջ, ցանկության դեպքում շերտ-շերտ դնել կծու կանաչ պղպեղ (1 կգ), մաքրած սխտոր սամիթ), վերջում լցնել նախապես պատրաստած աղաջուր (7 լ. ջրին մոտ 1,5 թեյի բաժակ աղ): Պահել զով տեղ 15-20 օր:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info