Պատրաստեք աղ դրած սունկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղ դրած սունկ շատ համեղ Պահածո է:
Աղ դրած սունկ շատ համեղ Պահածո է:
Սունկը մաքրել, լվանալ: Սնկի վրա սառը ջուր լցնել և դնել սառը տեղում: Հաջորդ օրը ջուրը թափել, սունկը հոսող ջրով լվանալ և շարել մեծ ամանի մեջ: Շերտ առ շերտ վրան աղ ցանել և համեմունքներ դնել: Վրան ծանրություն դնել: Սունկը պատրաստ կլինի 1,5 -2 ամիս անց: Պատրաստի սունկը պահել 5-6 աստիճանում լավ օդափոխվող սենյակում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info