MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Իմ Խոհանոցը

Գիտե՞ք, որ դեռևս Հին Հնդկաստանում Շիվա աստծո հրամանով ստեղծվել էր սնվելու հատուկ փիլիսոփայություն և մշակույթ, որի կանոնները շատ պարզ ու խելամիտ են.
1. սնվել հարկավոր է միշտ միևնույն ժամին, ընդ որում, սննդի յուրաքանչյուր ընդունում պետք է լինի նախորդից առնվազն 3 ժամ հետո, իսկ շատ կուշտ ուտելու պարագայում ՝ 5 ժամ հետո,
2. սնվել պետք է հանգիստ մթնոլորտում,
3. հարկավոր է հաշվի առնել տարբեր ուտեստների համատեղելիությունը,
4. սնունդ պատրաստելիս կամ ընդունելիս հարկավոր է մաքրություն պահպանել,
5. ուտել չափավոր՝ ստամոքսի մեկ քառորդը դատարկ թողնելով,
6. ուտելիքը կիսել դիմացինի հետ. այն ընծա է, որը չի կարելի թաքցնել քաղցած մարդկանցից,
7. ուտելուց հետո հեղուկ չխմել. Սնունդը մարսվում է կրակի օգնությամբ, որը պետք չէ մարել հեղուկով,
8. ուտելիքը երբեք չթափել, քանզի աշխարհում ամեն բան հավասարակշռության մեջ է։ Կգա մի օր, որ հենց ձեր թափած ուտելիքի կարիքը կզգաք։



Автор и администратор сайта 1001recepti.info