MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Իմ Խոհանոցը

Կոկորդիլոսի ոչ միայն միսն է թանկ համարվում, որից թանկ կոշիկ ու պայուսակ են կարում, այլ նաև միսը: Ուտելի կոկորդիլոսների տասնյակ տեսակներ կան: Նրանք շատ դանդաղ են մեծանում, իսկ ուտելի են դառնում 15 տարեկանում: Ամենամսայինը համարվում են Նեղոսի կոկորդիլոսները: Նրանց մսի համար կարելի է մեծացնել, քանի որ մի քանի տարի անց կարող են հասնել 7 մետրի ու տոննա քաշ ունենալ: Կոկորդիլոսի միսը սպիտակ է, բավականին նուրբ համ ունի, հյութեղ ու ախորժելի է, հավի մսի համ ունի: Իր մեջ խոլեստերին ու ճարպեր չի պարունակում: Փափկամիսը պոչի մասն է ընկնում, դրա համար էլ այն բավականին թանկարժեք է: Մեջքի միսը մի քիչ կոշտ է, բայց շատ համեղ խորոված է ստացվում: Մեջքային մասը շերտերով են կտրում, իսկ ներքևի մասերից համեղ ստեյք է լինում: Կոկորդիլոսի միսը կարելի է թռչնամսի պես պատրաստել: Դրա համար էլ կտրատում են, շոգեխաշում, համեմունքներ ավելացնում, չոր գինի, սերուցք: Կոկորդիլոսից այլ ճաշատեսակներ էլ են պատրաստում, օրինակ՝ տապակա, որը հավի բդիկներ է հիշեցնում, կամ ուտեստներ, որոնք բանջարեղենային արգանակի հետ են մատուցում, համեմունքների հետ: Այս միսը համարվում է էկոլոգիապես մաքուր, քանի որ ոչ մի քիմիական ազդեցություն նրա վրա չի լինում:



Автор и администратор сайта 1001recepti.info