MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Իմ Խոհանոցը

Բերանիցս հաճախ տհաճ հոտ էգալիս: Ինչու՞է այդպես և ի՞ նչ կարելի է անել:
Տհաճ հոտի պատճառը մանրէներն են, որոնք բազմանում են ձեր բերանում: Հաճախ տհաճ հոտն առաջանում է կարիեսի պատճառով, որն ատամների արանքում մնացած սննդի մասնիկների հետևանք է: Կարող են նաև սինուսիտի, շաքարային դիաբետի և ստամոքս-աղիքային որոշ հիվանդությունների հետևանք լինել:
Եթե ձեր ատամները ճիշտ են բուժված, իսկ վերը թվարկված հիվանդություններից որևէ մեկն առկա չէ, ուրեմն ուշադրություն դարձրեք հիգիենային: Ատամի խոզանակից բացի, հարկ է օգտագործել նաև ատամնաթելիկ և լեզուն մաքրելու հատուկ խոզանակ, չէ որ հատկապես հենց լեզվի վրա են մանրէները ՙբնակվում՚: Ատամնափառը կանխարգելող սնունդ օգտագործեք`գազար, նեխուր, ընկույզ և անյուղ պանիր: Ինչ վերաբերում է բերանի թարմությանը, ապա կարող եք թարմացնող սփրեյներ օգտագործել, բայց դրանցից ոչ բոլորն են արդյունավետ: Բանն այն է, որ դրանց մեջ պարունակվող սպիրտը չորացնում է բերանի խոռոչը և մանրէներն էլ կրկնակի անգամ ավելի արագ են զարգանում: Դրա համար, թարմացնող սփրեյներ ընտրելիս, հարկ է նախապատվությունը տալ այնպիսիններին, որոնց մեջ պարունակվում են հակամանրէային նյութեր, օրինակ քլորի դիօքսիդ:



Автор и администратор сайта 1001recepti.info