MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Իմ Խոհանոցը

Խոհանոցային դանակի ընտրությունը բավականին բարդ խնդիր է: Երբեք չարժե գնել անորակ դանակ: Այն վատ է կտրում, անընդհատ սրելու կարիք է ունենում և դրանով բարդացնում է կերակուր պատրաստելու ընթացքը: Բացի դա, սխալ ընտրության դեպքում խոհանոցի համար այս առաջնային և անհրաժեշտ գործիքը կծառայի շատ կարճ:
Քանի՞ դանակ է հարկավոր խոհանոցումՊրոֆեսիոնալ խոհարարները ասում են, որ խոհանոցում պետք է լինի ընդամենը երեք դանակ՝1. մեծ (35-40 սմ);2. միջին (30-35սմ);3. փոքր (20-25սմ):Այս դանակների օգնությամբ խոհանուցում կարելի է լուծել ցանկացած խնդիր: Պարզապես չի խանգարի ունենալ ևս մեկ դանակ հաց կտրելու համար (ատամնավոր): Այսպիսի դանակը հեշտությամբ կտրում է ցանկացած փափկության հացը: Գոյություն ունեն նաև հատուկ դանակներ ձուկ և բանջարեղեն մաքրելու համար, պանիր, երշիկեղեն կտրելու համար:Հաշվի առնելով վերոհիշյալներըը կարելի է ասել, որ խոհանոցում անհրաժեշտ է ունենալ հիմնականում չորս դանակ:
Ինչի՞ց են պատրաստված դանակներըԻնչպես հայտնի է, դանակը բաղկացած է բռնակից և շեղբից: Ուշադրություն դարձրեք փայտյա բռնակներին, որը ամենագործնական և ընդունելի տարբերակն է: Գոյություն ունեն դանակներ, որոնց բռնակները պլաստիկից են կամ մետաղից: Առաջինները ամուր չեն և շատ արագ դուրս են գալիս օգտագործումից, իսկ երկրորդները՝ պարզապես հարմար չեն:  Այդպիսի դանակները բավականին ծանր են. հատկապես խոհանոցի համար:Լավ դանակի շեղբը լինում է չժանգոտող պողպատից: Սովորական պողպատե դանակներ չարժե գնել. այդպիսի դանակները արագ են դուրս գալիս շարքից և հատուկ խնամք են պահանջում:Կարելի է հստակ ասել, որքան թանկ ր դանակը, այնքան ավելի բարձր է պողպատի որակը: Վատ որակի շեղբը արագ է բթանում, այդպիսի դանակով ավելի հեշտ է վնասվել, քան աշխատել:Կարելի է ուշադրություն դարձնել էկզոտիկայի վրա. դանակներ սև խեցեղենից: Այդպիսի դանակները տարբերվում են հատուկ ամրությամբ և երբեկ չեն բթանում:
ԸնտրությունԴանակի բռնակը և ամրակապը: Ամրության համար դանակի շեղբը պետք է անցնի բռնակի ամբողջ երկայնքով: Մի գնեք դանակ, որի բռնակը պլաստիկից է և առանց գամերի: Գամերը պետք է լինեն ամուր և հղկված:
ԼայնքՍովորաբար լայն շեղբով դանակներն ավելի հավասար են կտրում, սակայն այնքան էլ հարմար չեն: Իսկ բարակ շեղբով դանակները օգտագործման համար հարմար են, բայց կտրում են անհավասար: Հարկավոր է ընտրել միջին լայնության դանակ: Միայն բանջարեղեն մաքրելու համար անհրաժեշտ է ունենալ կարճ և նեղ դանակը:Դանակի որակի հաշվին չարժե խնայողություն անել: Լավ է գնել մի քանի հատ բարձր որակի դանակներ և օգտագործել երկար ժամանակ: 



Автор и администратор сайта 1001recepti.info