MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Իմ Խոհանոցը

Թարմ բանջարեղենից պատրաստված հյութերը, այդ թվում՝ գազարի հյութը, համարվում են անհավանական առողջարար: Բայց օրերս բժիշկները ժխտել են այդ կարծիքը և հայտարարել, որ գազարի հյութը կարող է վնասակար լինել:
Վերանայելով բազմաթիվ ուսումնասիրություններ և փորձերի արդյուքներ՝ գիտնականները եկել են եզրակացության, որ գազարի հյութը կարող է բերել սննդային թունավորման, առաջացնել գլխացավ, սրտխառնոց, փսխում: Մեծ քանակությամբ օգտագործումն էլ կարող է բերել քնկոտության:
Բայց, եթե գազարի հյութը խմեք չափավոր, ապա այն օգտակար է տեսողության, սրտի աշխատանքի, մազերի և մաշկի համար: Մարդիկ, ովքեր ունեն քրոնիկ հիվանդություններ, պետք է շատ զգույշ լինեն գազարի հյութ օգտագործելիս: Օրինակ՝ դիաբետով հիվանդները պետք է շաբաթական մեկ բաժակ օգտագործեն: Ստամոքսի խոց կամ գաստրիտ ունեցողները ընդհանրապես պետք է հրաժարվեն գազարի հյութից:



mykitchen.am կայքի հեղինակ և ադմինիստրատոր