Պատրաստեք տապակած սմբուկով եվ լոլիկով ուտեստ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՊԱԿԱԾ ՍՄԲՈՒԿՈՎ ԵՎ ԼՈԼԻԿՈՎ ՈՒՏԵՍՏ Արևելյան Նախուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՏԱՊԱԿԱԾ ՍՄԲՈՒԿՈՎ ԵՎ ԼՈԼԻԿՈՎ ՈՒՏԵՍՏ Արևելյան Նախուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սմբուկը մաքրել, կլոր-կլոր կտրտել (ընտրել ոչ շատ հաստ սմբուկներ): Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել և հատ-հատ տապակել սմբուկներն այնքան, մինչև ոսկեգույն լինեն (ընթացքում ավելացնել բուսայուղը, քանի որ սմբուկը ներծծելու հատկություն ունի): Սոխն աղալ, ավելացնել հորթի աղացած մսին, աղ և պղպեղ լցնել, լավ խառնել: Լոլիկը լվանալ և կրկին կլոր կտրտել: Տապակի մեջ հերթականությամբ շարել սմբուկը, մսի խառնուրդը, լոլիկը և այդպես շարունակ` մինչև տապակի կենտրոն: Վրան 1բ. ջուր, աղ, կարագ լցնել և եփել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info